2-2.jpg
2-27.jpg
photodune-5433129-handshake-xxl.jpg
pexels-photo-89829.jpeg

Fertőtlenítő berendezések a természettel összhangban.


Az ExOzone® egy új generációs légtér és felület fertőtlenítési

technológia, amely az ózon természetes oxidáló erejét használja.

SCROLL DOWN

Fertőtlenítő berendezések a természettel összhangban.


Az ExOzone® egy új generációs légtér és felület fertőtlenítési

technológia, amely az ózon természetes oxidáló erejét használja.

2-2.jpg

Hogyan működik és mire használható?


Hogyan működik és mire használható?


Mire használható?

Mezőgazdaság – Köztudott, hogy a gombafélék által terjesztett, egyre elterjedtebb fertőzések a gabonák esetében rögtön jelentkeznek a betakarítás utáni időszakban, amikor a szemestermények a tárolókba kerülnek. Mára a világ termelésének több mint 75%-a érintett lehet több ilyen jellegű fertőzésben. EGÉSZEN EDDIG.

Árufuvarozás – A globális kereskedelem mérhetetlen mennyiségű árujának fuvarozását a hajózás, és az általuk használt konténerek teszik lehetővé. Azonban az hajózási cégek hatalmas fertőzési problémákkal küzdenek a tengerentúli, nagy távolságú kereskedelmi útvonalakon az élőáruval, mint például a gabonatermények és az állatok. EGÉSZEN EDDIG. 

Egészségügy – Kutatások szerint évente több száz millió páciens kap kórházi fertőzést, amely mára kiemelkedően magas halálozási aránnyal jár és pénzügyi többletköltséget okoz az egészségügyi intézmények számára. Minden 100 kórházi beteg közül 7 ember érintett legalább egy kórházi fertőzésben a fejlett országokban, míg ez 10 embert jelent a fejlődő országokban. EGÉSZEN EDDIG.

Az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) munkatársaival együttműködve sikerült kidolgoznunk a sikeres fertőtlenítési eljárást. Az általuk tesztelt, bizonyított és jóváhagyott kezelésünk, technológiánk és berendezéseink képesek közel 100%-ban elpusztítani a leginkább rezisztens vírusokat, baktériumokat és gombákat. 

2-27.jpg

Berendezések


Berendezések


ExOzone SR-50

200 m³-es légtérig - kisebb tárolók, szállodai szobák, műtők és lakások fertőtlenítésére 

exozone sr-100

500 m³-es légtérig - konténerek, raktárak, közepes méretű üzemi területek fertőtlenítésére

Exozone SG-10

5.000 m³-es légtérig - gabonasilók, istállók, komplett gyárcsarnokok fertőtlenítésére


PARTNEReINk és felhasználóink

photodune-5433129-handshake-xxl.jpg

Partnerek.


A célunk egyszerű: a természettel összhangban lévő, környezetbarát és

fenntartható technológiánk segítségével szolgálni a közösségünket a

fertőtlenítés terén. Együttműködésben Önökkel.

Partnerek.


A célunk egyszerű: a természettel összhangban lévő, környezetbarát és

fenntartható technológiánk segítségével szolgálni a közösségünket a

fertőtlenítés terén. Együttműködésben Önökkel.

Habár a világ változik, de az egészséghez való ragaszkodásunk állandó és egyre erősebb. Az ezzel kapcsolatos egyéni felelősség egyértelmű, azonban emellett hisszük, hogy technológiánkkal kifejezetten hasznára tudunk válni még ipari méretekben is környezetünknek és a lakosságnak.

Innovatív technológiánkkal partnereink képesek lesznek egy hatalmas lépést tenni a fenntarthatóság felé, valamint alkalmazva azt egy kétségtelenül környezetbarát fertőtlenítési megoldáshoz jutnak. Együttműködve a fejlesztő és gyártó Ozonextrade Kft.-vel sikerült a fertőtlenítési eljárásokra egy teljesen új szempontból rávilágítanunk.

Több egészségügyi intézménnyel és laboratóriummal együttműködve társaságunk széleskörű tapasztalatokat szerzett a mezőgazdaság – egyedülálló módon a gabona fertőtlenítésében, az élelmiszeripar, az kórházi higiénia és a turizmus területén.

Technológiánk egy hatékonyan üzemeltethető, biztonságos, hordozható és széles körűen használható fertőtlenítő megoldás számos probléma esetén. Fáradhatatlanul dolgozunk, hogy ExOzone® berendezéseinket a világ minden pontján megismertessük és az emberek, illetve cégek szolgálatába állítsuk. 

pexels-photo-89829.jpeg

További tudnivalók a tiszta otthon érdekében


További tudnivalók a tiszta otthon érdekében


Az allergiás tüneteket, vagyis az érzékenyebb immunrendszer reakcióját gyakran nem egy, hanem több tényező együttes hatása váltja ki. Ilyen tényezők például a pollen, a poratka, a penész, a különböző állatok mérgei,  a mikroorganizmusok, vagy bizonyos élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek és nehézfémek.

A lakásunkban található kórokozók és káros anyagok folyamatos, negatív hatást fejtenek ki szervezetünkre és immunrendszerünket túlzott reakciókra késztetik. Ha a közvetlen környezetünkben elpusztítjuk az allergiáért felelős élőlényeket, allergiás tüneteink csökkenhetnek, vagy végleg meg is szűnhetnek.

pexels-photo-271436.jpeg
 
 

Miért jó az ózonos fertőtlenítés?

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag - erősebb mint a klór alapú vegyszerek.

Ezen tulajdonsága miatt a baktériumokat, a vírusokat, a penészt és egyéb gombákat, vagy a kellemetlen szagokat okozó mikroelemket egyszerűen, fizikai oxidáció útján megsemmisíti. A mikroorganizmusok épp emiatt nem tudnak immunitást, azaz rezisztenciát sem felépíteni vele szemben.

Az ózon természetes anyag, a vele történő fertőtlenítés pedig 100%-ban vegyszermentes és környezetbarát megoldás. 

A kezelés során előállított ózon oxigénné alakul vissza rövid időn belül, értelemszerűen nem hagy hátra vegyszermaradványt, így nem kell a kezelést követően eltakarítani sem. A fertőtlenítést követően azonnal használatba vehető a kezelt helyiség, azaz az egészségügyi várakozási idő rendkívül rövid.

Az ózon nem hagy ki egy felületet sem, eljut a kezelés során a kezelt helyiség legeldugottabb pontjaiba is - például ruhaneműkbe, bútorok szövetanyagaiba, plüssjátékokba, szőnyegbe és kárpitokba is - ugyanolyan módon, mint a levegő.

A megfelelő fertőtlenítéshez és a kórokozók elpusztításához azonban megfelelő koncentrációval és behatási idővel kell elvégezni a kezelést. 

Társaságunk az Országos Epidemiológiai Központ munkatársaival közösen határozta meg azokat a paramétereket, melyek biztosítják az eredményes fertőtlenítést. Ezek ismeretében fejlesztettük ki a különböző teljesítményű fertőtlenítő berendezéseinket, amelyek ózonkoncentrációban és az ózon előállításának hatékonyságában messze felülmúlják a jelenleg ismert ózongenerátorokat.

Az Országos Epidemiológiai Központ által validált eredményeinket itt tekintheti meg

Hogyan zajlik egy ózonos fertőtlenítés?

  1. Munkatársaink felmérik a kezelést befolyásoló tényezőket:

  • a fertőtlenítés célját, a helyiség méreteit és a szennyezettség mértékét - ezektől függően határozzák meg a kezelés időtartamát (max. 6 óra)
  • a helyiség hőmérsékletét és a páratartalmát - bizonyos esetekben szükséges páramentesítő készülék alkalmazása is
  1. Munkatársaink gondoskodnak róla, hogy a kezelendő helyiségben ne maradjanak háziállatok vagy érzékenyebb növények - a fertőtlenítés ideje alatt nem szabad a kezelt helyiségben tartózkodni.
  2. Munkatársaink kihelyezik a fertőtlenést végző berendezést, amelyhez kizárólag 220V elektromos áram szükséges és fogyasztása nem nagyobb egy villanykörtéénél.
  3. Az automatizált és programozható berendezésen beállítják a szükséges kezelés időt, és légmentesen lezárják a helyiséget.
  4. A berendezés a kezelést követően önállóan leáll, ezt követően munkatársaink ellenőrzik a kezelt helyiséget, amely azonnal használható, valamint eltávolítják a berendezést. 

Kezeléseink már 50.000,- Ft (+ÁFA) ártól elérhetőek, amely ár tartalmazza:

  • a munkatársaink helyszínre történő kiszállását Szombathelyen és 25 km-es vonzáskörzetében, 
  • az előzetes helyszíni felmérésünket,
  • és az alap fertőtlenítési eljárásunkat 60 nm-es helyiségig bezárólag, és függően a probléma jellegétől.

Amennyiben még részletesebb információra lenne szüksége, vagy további kérdése merült volna fel, kérjük keresssen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Ozone Partner Kft.

office@ozonepartner.com

M: 00 36 30 227 49 40  

M: 00 36 30 996 63 29